Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Takaisin arkeen

Aivoni eivät pysähdy. Ne eivät lakkaa ajattelemasta. Saan jatkuvasti uusia ideoita. Osan toteutan heti. Osan jätän hautumaan. Vertailun jälkeen ruutuaika-appiksi valikoituu Jomo. Tällä saan keskityttyä paremmin hetkeen.

Päivällä kahville vaimon kanssa. Syystuuli ujeltaa. Lehdet lentävät tuulen mukana. Nyt on värikkäintä aikaa. Taivas on ikävän harmaa ja synkkenee entisestään. Ilta on toisensa jälkeen pimeämpi ja pimeämpi. Halloween saapuu. Tästä minä pidän.

Kahdeksantoista kilometrin iltalenkin aikana joudun pysähtymään pariin otteeseen. Laitan ideoita ylös. Niitä kertyy Todoistin Inboxiin 9kpl. Tuleva työviikko kutkuttaa.

Olen iloinen siitä, että saan viettää niin paljon aikaa perheen kanssa. Manun kanssa on käyty kävelyllä ja Urhon luona, Veeran kanssa vietetty kahvihetkeä ja elokuvailtaa. Läheisten kanssa puuhastelu on minulle jotenkin haastavaa, kun elän niin paljon oman pääni sisällä. Mutta kyllä sekin näköjään onnistuu. Teinityttäreni nyt on mitä on, mutta hänkin tuli eräs päivä pelailemaan Fortnitea minun ja ja Manun kanssa. Ehkä pitää järjestää jokin yhteinen elokuvailta vielä. Tai jotain sellaista.

Hyviä juttuja. Tästä se arki taas lähtee.

Tässä kirjoituksessa on 198 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää