Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

App-levottomuus

Klassinen app-levottomuus iskee. Todoistin ja Sunsaman kombolla on menty paremman osaa vuotta, mutta jotenkin taskikaaokseen on saatava tolkkua. Kahden appin taktiikka ei toimi niin hyvin, kun tehtäviä on paljon. Etenkin toistuviin Todoist-tehtäviin ei meinaa saada Sunsaman puolella tolkkua.

TickTick on näköjään jälleen kehittynyt siitä, kun viimeksi kokeilin. Nyt sovellukseen saa mukaan kalenterin tehtävälistan viereen. Tämä on ollut yksi suurimmista puutteista TickTickissä. Lisäksi muutkin ärsyttävyydet on TickTickissä nyt korjattu, kuten että tehtävän tag asettuu samaksi kuin päätaskilla, kun sen raahaa alitehtäväksi. TickTickissä ei ole enää juurikaan puutteita. Ehkä tämä on se sovellus, joka pitää valita. Vaihtelu virkistää, kokeillaan taas puoli vuotta ja vaihdetaan sitten. Pitää testata Obsidianin ja TickTickin integraatiota myöhemmin.

Nyt silmät lupsattaa.

Ai niin, juoksin kympin alle tuntiin tänään.

Seminihkeä päivä, mutta niin vaan tuloksia tulee…

Tässä kirjoituksessa on 149 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää