Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Jälkilöylyt

Kun tuntuu, että tänä vuonna on mennyt lujaa, luen edellisvuoden lokikirjaani. Viime vuonna tähän aikaan skippaantui puolimaraton migreenin takia. Edeltävänä iltana olin ollut puhumassa satapäiselle yleisölle. Todella hurjan kuuloista menoa, mutta sitä se olikin.

Jalat ovat edelleen melko kipeät ja portaiden käveleminen sattuu. Lähdemme silti sunnuntaikahville vaimon kanssa. Köpötän kuin vanha ukko, naurattaa. Varaan myös hieronta-ajan shamaanille.

Tässä huumassa kelpaa vielä lojua hetken. On tämä niin hieno saavutus. Melkein voi jo kuolla rauhassa. Mutta maltetaan nyt vielä, elämää on paljon elettävänä. Ei jinxata, kohti uusia haasteita! Vamos!

Kohta pitkästä aikaa saunan löylyihin. Maratoniviikolla ei voinut saunoa suolatasapainon takia.

Tässä kirjoituksessa on 119 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää