Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Täysmaraton kaatosateessa?

Yllättävän kaoottinen päivä. Mutta aikaansaava, jälleen. Maratonhetki lähenee, enää pari yötä. Syöminen on vähän mitä on. Unistakin jää vajaaksi joka yö se tunti, kun en ole tottunut kahdeksan aamuherätyksiin. Vien Lotan aamuisin, joten sattuneesta syystä on oltava hereillä. Ei se sinällään haittaisi, ellei olisi lepoviikko ja maraton edessä. No, hyvin se menee varmasti kaikesta tästä epätasaisesta ”tankkaamisesta” ja ”lepäämisestä” huolimatta. Tai ainakin todella toivon niin.

Töissä on hauskaa. Äksöniä on. Aikaa ei. Askel kerrallaan on mentävä taas.

Töiden jälkeen hakemaan pojan pelituoli Powerista. Apina hakkaa symbaalia pääkopassa.

Vauhtia on nyt liikaa. Miksi vauhti vain kiihtyy? Kaikki kulminoituu lauantain juoksukilpailuun. Sen jälkeen aion pysähtyä.

Uutiset | Julkaistu eilen klo 16.13
Kaatosateet iskevät loppuviikolla: Jopa yli kuukauden sademääriä muutamassa päivässä – helle kärkkyy yhä idässä (Kuva lapin sadepilvistä, kuvateksti: Sademäärät ovat loppuviikolla runsaita. Kuva: Jarmo Kumpula, Kemijärvi, 31.8.2024)

Tällä hetkellä näyttää siltä, että tulee vuosisadan myrsky lauantaina. Toivottavasti ei tarvitse kahlata tulvassa ja juosta painepesuria vastaan maratonia… Lauantain sadekartta-ennuste näyttää tältä:

Rankkasateita Keski-Suomen yllä.

Jännittää, kuinka käy.

Tässä kirjoituksessa on 159 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää